ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η DIMICO

Posted by

Η Dimico ήταν η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο τουρνουά του Beach Soccer Open 2014, το οποίο διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ζούμπερι της Ν. Μάκρης, στο Diver’ s Club. Οι αγώνες έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και φανατικών οπαδών των ομάδων, αλλά και πολλών φίλων του ποδοσφαίρου της άμμου. Η Dimico κέρδισε στον τελικό της Kini BSC με 12-7.

    04_PHOTO

 

Τα τέρματα σημείωσαν για τους νικητές έξι γκολ ο Κουβέλης, τέσσερα ο Ροπόκης, ένα Ξίγκος και ένα ο Κορνελάτος, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε τέσσερα γκολ ο Βελέτζας, δύο ο Λεονάρδος Πρίντεζης και ένα ο Παπαναγιώτου. Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχτηκε ο Πρίντεζης, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως επιθετικός!

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημόπουλος, Γιαννουρής.

Μετά τον αγώνα ο πολύπειρος Χριστόφορος Ροπόκης, ο οποίος στα 43 επέστρεψε στην ενεργό δράση δήλωσε: «Αφιερώνω την κατάκτηση του τροπαίου στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στους συμπαίκτες μου. Το συναίσθημα να παίζεις ποδόσφαιρο στην άμμο για μένα είναι το ίδιο είτε όταν έπαιζα στην Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου μαζί με τον Σαραβάκο και τον Μανωλά, είτε όταν παίζω σε ένα τουρνουά όπως το σημερινό».

Πριν από τον τελικό πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης της Beach Soccer Hellas εναντίον των All Stars. Νικήτρια ομάδα ήταν η Beach Soccer Hellas με σκορ 8-6. Σκόραραν για τους νικητές πέντε γκολ ο Καβαλάρης, δύο ο Στρατής και ένα ο Χαραλαμπίδης και για τους ηττημένους δύο ο Μανουδάκης, ένα ο Πάπιτσης, δύο ο Φραγκίσκος Πρίντεζης και ένα ο Μπεκιάρης.

 

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed