14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2014 (open)

Posted by

 

Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου ενημερώνει ότι το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer open ανοίγει την αυλαία του για το 2014 στην παραλία Κορινού Κατερίνης στο Ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ BLUE RESORT».

Πανελληνιο Πρωτάθλημα beach soccer 2014 poster orfeas hotels
Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού ξεκινά με την 1η φάση στη μαγευτική παραλία Κορινού Κατερίνης μπροστά από το beach bar Circus του ξενοδοχείου Ορφέας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου 2014, ενώ παράλληλα με το τουρνουά θα γίνει και camp για νέα παιδιά που θα αγωνίζονται καθημερινά προσφέροντας θέαμα στους φίλους του beach soccer και τους λουόμενους που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Για την διοργάνωση του Κορινού έχουν αρχίσει ήδη να δηλώνουν συμμετοχή και θα πάρουν μέρος ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και ειδικότερα από την Αθήνα , την Πελοπόννησο, την Πρέβεζα, τη Θεσσαλονίκη και τον Νομό Πιερίας.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες ημερομηνίες και περιοχές όπου θα διεξαχθούν όλες οι φάσεις του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Π.Ε.Σ.Π.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και ιδιώτες.
Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι το Ξενοδοχείο «ORFEAS Blue Resort», το οποίο είναι τεσσάρων αστέρων και αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή, προσφέρει στους συμμετέχοντες ειδικές τιμές για την διαμονή και την διατροφή των αθλητών, πιο συγκεκριμένα :17 eurο με πρωινό και 9 euro το γεύμα σε ειδικό μενού για αθλητές

για πληροφορίες στο info@beachsoccer.gr

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed