13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer_Super Final 2013 – Chantat και Ρωμαίοι στον τελικό

Posted by

Η ομάδα Chantat, νικήτρια της 1ης φάσης του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open και η ομάδα Ρωμαίοι νικήτρια της 3ης φάσης θα αναμετρηθούν στον αυριανό τελικό για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας Beach Soccer 2013. Το μίνι πρωτάθλημα της τελικής φάσης ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο Beach Soccer στο Βραχάτι της Κορινθίας με την Chantat να τερματίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τους Ρωμαίους στην δεύτερη.
Στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής που έγιναν σήμερα το πρωί, στο πρώτο παιχνίδι η Una Manita κέρδισε τους Ηθοποιούς με σκορ 7-6 στην παράταση (κανονική διάρκεια 6-6). Σκόραραν για τους νικητές από τρία γκολ οι Κομιώτης, Στρατής και για τους ηττημένους τρία γκολ ο Αράπογλου, δύο ο Καβαλάρης και ένα ο Κλαδάκης.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Πετράκης, Αράπογλου, Χ. Αντωνόπουλος, Π. Βελέντζας, Δ. Βελέντζας, Μαρτίνος, Κλαδάκης, Αράπι, Π. Αντωνόπουλος, Κοσκολέτος, Καβαλάρης.
UNA MANITA: Σκεμπέρης, Καραγιώργος, Μανίκης, Καραμπέτσος, Κλάδης, Ορφανός, Μητρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κομιώτης, Στρατής.
Στο δεύτερο παιχνίδι η Chantat κέρδισε 5-4 τους Ρωμαίους. Για τους νικητές σκόραραν οι Μπίρης, Δ. Καραβίδας, Μουστάκης, Οικονομόπουλος, Ν. Καραβίδας και για τους ηττημένους τρία γκολ ο Νικολέτος και ένα ο Βερβέρογλου.
CHANTAT: Γαβαλάς, Μπίρης, Δ. Καραβίδας, Μαυρογιάννης, Μουστάκης, Βιδάλης, Οικονομόπουλος, Ν. Καραβίδας, Σαγανάς.
ΡΩΜΑΙΟΙ: Κατσιαούνης, Βερβέρογλου, Ξηνταρόπουλος, Σχοινάς, Κουκουλής, Καντάς, Καλύβας, Νικολέτος, Μώρος, Παναγιωτόπουλος.
Η τρίτη αγωνιστική έγινε το απόγευμα. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ρωμαίοι κέρδισαν μετά από σκληρή μάχη τους Ηθοποιούς με σκορ 8-7. Σκόραραν από τρία γκολ οι Σχοινάς, Νικολέτος και δύο ο Καντάς για την Πατρινή ομάδα, ενώ για τους Ηθοποιούς, που είναι από το Βραχάτι σημείωσαν από δύο γκολ οι Π. Βελέτζας, Κλαδάκης και από ένα οι Καβαλάρης, Μαρτίνος, Αράπι.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Πετράκης, Αράπογλου, Χ. Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Π. Βελέντζας, Δ. Βελέντζας, Μαρτίνος, Κλαδάκης, Αράπι, Π. Αντωνόπουλος, Κοσκολέτος, Καβαλάρης.
ΡΩΜΑΙΟΙ: Κατσιαούνης, Βερβέρογλου, Ξηνταρόπουλος, Σχοινάς, Κουκουλής, Παναγιωτόπουλος, Καντάς, Καλύβας, Νικολέτος, Μώρος.
Ο τελευταίος αγώνας ήταν αυτός της Chantat με την Una Manita. Η Chantat κέρδισε με σκορ 4-3. Σκόραραν για τους νικητές δύο γκολ ο Οικονομόπουλος και από ένα οι Μπίρης, Βιδάλης, ενώ για τους ηττημένους σημείωσαν δύο γκολ ο Καραμπέτσος και ένα ο Κομιώτης.
UNA MANITA: Σκεμπέρης, Καραγιώργος, Μανίκης, Καραμπέτσος, Κλάδης, Ορφανός, Μητρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κομιώτης, Στρατής.
CHANTAT: Γαβαλάς, Μπίρης, Δ. Καραβίδας, Μαυρογιάννης, Μουστάκης, Βιδάλης, Οικονομόπουλος, Ν. Καραβίδας, Σαγανάς.
Όλους τους αγώνες διεύθυναν οι διαιτητές Βαγγέλης Δημόπουλος, Γιώργος Βάλλας, Μιχάλης Γιαννουρής
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή 28-07-2013 στις 17:30 και θα ακολουθήσει στις 18:30 ο αγώνας επίδειξης Beach Soccer Hellas – All Stars.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Chantat 8
2. Ρωμαίοι 6
3. Una Manita 2
4. Ηθοποιοί 0

STV_3647

STV_3904

Tags:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed