Πρωταθλητές οι Ρωμαίοι..

Posted by

τελικος ρωμαίοι - ηθοποιοί

Οι Ρωμαίοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές στην 3η φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open, που διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Βραχάτι της Κορινθίας. Διοργανωτής του τουρνουά ήταν η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου σε συνεργασία με τον Δήμο Βέλου – Βόχας και το Λιμενικό Ταμείο Βραχατίου.
Οι Ρωμαίοι κέρδισαν στον συγκλονιστικό τελικό τους Ηθοποιούς με σκορ 4-3. Η ομάδα των Ρωμαίων προέρχεται από την Αχαϊα, ενώ η ομάδα των Ηθοποιών απαρτίζεται από παίκτες της περιοχής του Βραχατίου και της Κορινθίας. Οι Ρωμαίοι με τη νίκης τους στο τουρνουά του Βραχατίου πήραν και το εισιτήριο συμμετοχής στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open.
Για τους νικητές σκόραραν δύο γκολ ο Παναγιωτόπουλος και από ένα οι Σχοινάς, ο Κουκούλης ενώ για τους ηττημένους τα γκολ σημείωσαν οι Κοσκολέτος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος και Χρήστος Αντωνόπουλος.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κλαδάκης, Αράπι, Αντωνόπουλος Π. Βελέτζας, Αντωνόπουλος Χ. Παναγόπουλος, Κοσκολέτος, Παπαϊωάννου, Μαρτίνος, Κουρουμάλης.
ΡΩΜΑΙΟΙ: Κατσιαούνης, Ξηνταρόπουλος, Βερβέρογλου, Κανταρτζόπουλος, Σχοινάς, Κουκούλης, Παναγιωτόπουλος.
Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης (MVP) αναδείχτηκε ο Γιώργος Κλαδάκης.

Tags:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed