2-5 Αυγούστου Stage 3 – Παραλία Ποταμός Επανωμής – beach bar BABA

Posted by

 

Στο beach bar BABA (ακτή Ρετζίκα) στην παραλία Ποταμός Επανομής θα διεξαχθεί από τις 2-5 Αυγούστου η Τρίτη Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer.
Συνδιοργανωτές της Πανελλήνιας  Ένωσης Beach Soccer είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Δημοτική Κοινότητα Επανομής και το τμήμα αθλητισμού (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.) Δήμου Θερμαϊκού.
Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Πέμπτη (02-08) και την Παρασκευή (03-08) το απόγευμα μετά τις 17.00 ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν αγώνες από το πρωί μέχρι τι βράδυ.
Την Κυριακή (05-08) θα γίνουν οι αγώνες νοκ άουτ το πρωί, τα ημιτελικά το μεσημέρι και το απόγευμα στις 17.00 ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Μακεδονίας και θα ακολουθήσει στις 18.00 ο αγώνας επίδειξης της  Beach Soccer Hellas με τους All Stars της διοργάνωσης(καλύτερους του τουρνουά).
Τους αγώνες θα καλύψει η τηλεόραση του Novasport.
Έχουν δηλώσει ομάδες από το Καναλάκι Πρέβεζας, την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (Επανομή , Μηχανιώνα, Ν. Μουδανιά, Καλικράτεια και άλλες περιοχές)
Το τουρνουά αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον και οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη το απόγευμα

Tags:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed