Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2012 – Επανωμη beach bar BaBa

Posted by

 


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2012
2-5 Αυγούστου 2012 στην Παραλία Ποταμός Επανομής η Τρίτη Φάση του 12ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer 2012

Σχεδόν έτοιμο το γήπεδο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο εντυπωσιακό γήπεδο  που θα διεξαχθεί η Τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2012 και πλέον είναι όλα έτοιμα για τους συναρπαστικούς αγώνες που αναμένεται να παρουσιάσυν τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους της Ευρύτερης περιοχής της Μακεδωνίας.

Στη παραλία “Ποταμός Επανομής” και δίπλα στο beach bar BABA (ακτή Ρετζίκα) έχει  δημιουργηθεί το πολύ όμορφο γήπεδο beach soccer που θα αποτελέσει στολίδι για την περιοχή και παράλληλα θα μπορούν τα παιδιά της περιοχής να αγωνίζονται όλο το καλοκαίρι και θα έχουν την  ευκαιρία για να μυηθούν στα μυστικά του beach soccer.

Συνδιοργανωτές της Πανελλήνιας  Ένωσης Beach Soccer είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Δημοτική Κοινότητα Επανομής και το τμήμα αθλητισμού (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.) Δήμου Θερμαϊκού.

Στα παιχνίδια το παρών θα δώσουν μεγάλοι άσοι όπως ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ενώ οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη (19:00), όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στο  beach bar BABA (ακτή Ρετζίκα).

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Πέμπτη (02-08) και την Παρασκευή (03-08) το απόγευμα μετά τις 17.00 ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν αγώνες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Την Κυριακή (05-08) θα γίνουν οι αγώνες νοκ άουτ το πρωί, τα ημιτελικά το μεσημέρι και το απόγευμα στις 17.00 ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Μακεδονίας και θα ακολουθήσει στις 18.00 ο αγώνας επίδειξης της  Beach Soccer Hellas με τους All Stars της διοργάνωσης(καλύτερους του τουρνουά).
Τους αγώνες θα καλύψει η τηλεόραση του Novasport.
Έχουν δηλώσει ομάδες από το Καναλάκι Πρέβεζας, την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (Επανομή , Μηχανιώνα, Ν. Μουδανιά, Καλικράτεια και άλλες περιοχές)
Το τουρνουά αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον και οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη το απόγευμα

Tags:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed