Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2012 – Γύθειο Τελικός

Posted by

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΜΙΤΣΟΥΚΟ

Η Μιτσούκο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο Γύθειο, μετά από έναν εντυπωσιακό αgώνα απέναντι στην Una Manita, της οποίας επικράτησε με 6-3.Μεγάλο θέαμα προσέφερε και η Ηellas Beach Soccer, η οποία επικράτησε με 5-2 των Αll Stars.

Bέβαια, έκλεψε αρκετή από την δόξα των παικτών της “γαλανόλευκης”, η ομάδα των Βραζιλιάνων τσιρλίντερς με την εξωτική ομορφιά που έκανε όλο το γήπεδο να την χειροκροτά.

Παράλληλα, αρκετα εντυπωσιακές ήταν και οι υπόλοιπες  σημερινές αναμετρήσεις  στην παραλία “Σελινίτσα” για την τελευταία ημέρα της δεύτερης φάσης του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Βeach Soccer 2012 με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer και τον Αθλητικό Οργανισμό Ανατολικής Μάνης.

Οι κερκίδες για μια ακόμη φορά ήταν γεμάτες και σε κάθε μια από τις πάρα πολλές θεαματικές φάσεις που έγιναν, ο κόσμος χειροκροτούσε.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει τον τελικό και τον αγώνα επίδειξης, αύριο στο Νοvasports 4 στις 22:30.

Απονομές Νικητών

1) Στον πρωταθλητή της δεύτερης φάσης του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Βeach Soccer, Μιτσούκο, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Ανατολικής Μάνης, κύριος Γιώργος Ροζάκης.

2) Στον φιναλίστ Una Manita την απονομή έκανε η βουλευτής Λακωνίας, κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου.

3) Στον ΜVP της διοργάνωσης, Σταύρο Κομιώτη την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, κύριος Τάκης Καρράς.

4) Στο πρώτο σκόρερ Λάζαρο Μπουρελάκο,  την απονομή έκανε  ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανατολικής Μάνης, κύριος Ιωάννης Μπουκουβάλας.

5) Στον καλύτερο τερματοφύλακα Βαγγέλη Καραγιώργο την απονομή έκανε ο προπονητής της Βeach Soccer Hellas, κύριος Νίκος Γιαλεσάκης

6) Το Κύπελλο ήθους απονέμεται στον Άγιο Βασίλειο για την άψογη συμπεριφορά σε όλους τους αγώνες .Το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Πολυμενάκος από τον κύριο Γιώργο Ροζάκη.

Παράλληλα τιμητικές πλακέτες θα πάρουν:

1) Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κύριος Πέτρος Ανδρεάκος, από τον  Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Βeach Soccer, κύριο Κώστα  Μότση.  Την πλακέτα παρέλαβε η αντιδήμαρχος  κυρία Γεωργία Λυροφώνη.

2)  Ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσου, Πέτρος Τατούλης από τον  κύριο Γιώργο Ροζάκη. Την πλακέτα παρέλαβε   ο Περιφερειακός σύμβουλος, κύριος Ηλίας Στρατηγάκος.

3) Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, κύριος Τάκης Καρράς από τον  Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Βeach Soccer, κύριο Κώστα  Μότση.

4)Ο ιδιοκτήτης του χώρου διεξαγωγής του τουρνουά, κύριος Ιωάννης Παναγουλάκος για την ευγενή παραχώρηση του χώρου και βοήθεια του στην διάδοση του αθλήματος, βραβεύτηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανατολικής Μάνης, κύριο Μακη Αγριόδημα.

5) Ο Σάββας Σάβογλου, ο οποίος με μεράκι και απαράμιλλο σθένος βοήθησε στην δημιουργία αυτής της όμορφης εγκατάστασης από τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Ροζάκη.

8) Ο Σωτήρης Πουλικογιάννης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που  πρότεινε στην Πανελλήνια Ένωση να συνδιοργανώσουν την μεγάλη αυτή εκδήλωση, βραβεύτηκε από τον υπεύθυνο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, κύριο Γιάννη Μότση.

9) Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ανατολικής Μάνης, Γιώργος Ροζάκης, ο οποίοςμε μεγάλο μεράκι δημιούργησε αυτή την ωραία εκδήλωση σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Βeach Soccer, κύριο Κώστα  Μότση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Κάστρο – Τζούνιορς 1-8

Σκόρερ

Κάστρο

Αγγελέτος

Τζούνιορς

Πλεμένος (2)
Λυγνός (2)
Λυμπερόπουλος (2)
Σαμπατάκος
Μπουρελάκος

Νιάου – Μικρό Καφέ 1-0

Σκόρερ

Νιάου

Μαλλιαρός

Una Manita – Ηφαιστος 1-7

Σκόρερ

Una Manita

Κομιώτης 3
Κωνσταντόπουλος 2
Μητρόπουλος
Ορφανός

Ηφαιστος

Γεωργόπουλος

Μιτσούκο – Τhe Saints 5-3

Σκόρερ

Μιτσούκο

Κασπίρης (2)
Βέρρας (2)
Αλεξόπουλος

Τhe Saints

Δελαπόρτας (3)

Τζούνιορς – Una Manita 1-0 Πέναλτι (3-3 Κανονική διάρκεια και παράταση)

Σκόρερ

Τζούνιορς

Μπουρελάκος
Σουκούλι

Una Manita

Μπουρελάκος (2)
Καραμπέτσος

Νιάου – Μιτσούκο 1-4

Σκόρερ

Νιάου

Μαλλιαρός

Μιτσούκο

Βέρρας (2)
Κασπίρης
Σωτηρόπουλος

Μεγάλος τελικός

Una Manita – Mιτσούκο 3-6

Σκόρερ

Una Manita

Κομιώτης (3)

Μιτσούκο

Αλεξόπουλος (2)
Βέρρας (2)
Βογιατζής (2)

Αγώνας επίδειξης

Ηellas Beach Soccer – All Stars 5-2

Σκόρερ

Ηellas Beach Soccer

Καβαλάρης (3)
Κομιώτης Χ.
Αράπογλου

All Stars

Μπουρελάκος
Ξανθάκος

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Comments are closed